JE HAAR NAT OF DROOG KAMMEN?

Wees altijd voorzichtig met kammen of borstelen als je haar nat is. Nat haar is namelijk poreuzer en kan daardoor sneller afbreken. Daarom is het altijd goed om je wasbeurt af te sluiten met een conditioner, masker of leave-in treatment. Je kunt je haar ook ongekamd drogen met de föhn of het aan de lucht laten drogen. Kam of borstel het pas als het bijna droog is, je zult zien dat er dan veel minder klitten in je haar zitten.

KEVIN MURPHY SMOOTHING.BRUSH

De ovale SMOOTHING.BRUSH is gemaakt van 100% natuurlijke bamboe. Deze luxe waterproof borstel is licht van gewicht, waardoor het de hand en pols niet belast. De wilde-zwijnenharen in combinatie met de ionische borstelharen activeren natuurlijke oliën in het haar en zorgen voor een prachtige glans bij alle haartypes. Voor het beste resultaat gebruik je de SMOOTHING.BRUSH op droog haar.