STEPHANIE VAN WEL

·       Eigenaar Billy Fame
·       Kapper sinds: 1998
·       Gespecialiseerd in: dry cutting van dames en heren, folies en freehand highlighting
·       Baas van huishondjes Rembrandt en Hamilton

‘In 2005 ben ik hier op het Waterlooplein in Amsterdam gestart met Billy Fame. Door de jaren heen heb ik veel vaste klanten leren kennen, mensen die hier al jaren komen en waar ik echt een goeie band mee heb. Gezelligheid, zorgen dat mensen zich hier prettig voelen én hoge kwaliteit leveren, dat vind ik heel belangrijk.

Ik hoop je graag snel te zien bij Billy Fame!

LÉON BATELAAN

·       Kapper sinds: 2017
·      
 Gespecialiseerd in: folies- en free hand highlights, en dry cutting

‘Ik weet al mijn hele leven dat een kantoorbaan niks voor mij is. Ik ben lang danser en dansdocent geweest; prachtig, maar dat zag ik mezelf niet mijn hele leven doen. Toen ik op zoek ging naar een beroep dat ook zo breed en creatief is, kwam ik al snel uit bij het kappersvak. Ik was altijd al bezig met haar, met kijken naar mensen, naar wat ze mooi maakt. Bij Billy Fame heb ik het enorm naar mijn zin. Er wordt hier hard gewerkt en de lat ligt hoog, daar hou ik van! De huiselijke sfeer, de vaste klanten, al die verschillende mensen van jong tot oud en van Oud-Zuid tot Jordaan … Billy Fame is een zaak met persoonlijkheid.’

Today I received an excellent haircut and was educated on the best way to style and maintain healthy hair the overall experience was very welcoming and professional.

Mitchell Jarvis

Stephanie is top! Ik kom er al zo’n 16 jaar en laat mijn haar knippen en highlighten (assig blond). Het ziet er altijd top uit en blijft lang in model. Ik heb al weleens een uitstapje gemaakt naar andere kappers als Steef te druk was of op vakantie maar ik kom altijd terug want er is niks beters!

Femke Kuipers

Uniek goed !!! Go Steeph ✂️ 🤩👍

Wynn Heliczer

Stephanie is geweldig! Ik bezocht haar winkel 8 jaar geleden voor het eerst en ik voelde me meteen welkom en ontspannen in haar winkel. Ze is de liefste en super ervaren kapper en weet eigenlijk wat het beste is voor je haar en wat bij je past. Je verlaat haar winkel met een mooi gevoel!

Lisa Hut

Best hairdresser in Amsterdam!!
Saved my hair after an awful hairdisaster, at another salon, 15-years ago: haven’t let any other hairdresser touch my hair since.
Hurray for Billy Fame!!

Itxaso Mar

NEEM CONTACT OP

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.