VERKLEURT JOUW HAAR OOK SNELLER IN DE ZOMER?

De zon schijnt weer volop en daardoor kan gekleurd haar sneller vervagen, en lichter en/of warmer van kleur worden. Wil je dit effectief tegengaan? Kom dan zes weken na je kleuring langs in de salon voor een toner-behandeling. Een toner verfrist en versterkt de haarkleur zonder het haar te beschadigen of uit te drogen. Gebruik altijd een kleurveilige shampoo, conditioner en/of masker.

Shampoos, conditioners en maskers met violet pigment dragen nog extra bij aan het neutraliseren van een ongewenst warme gloed in je haarkleur. Wil je zeker weten of jouw haarkleur geschikt is voor een tonerbehandeling? Of ben je benieuwd naar welke shampoos en maskers het beste bij jouw haartype passen?
Kom dan gerust langs bij Billy Fame.

KEVIN MURPHY BLONDE.ANGEL

KEVIN MURPHY BLONDE.ANGEL is een kleurbevorderende behandeling met violetpigmenten om ongewenste gele en warme blondtinten te maskeren. Doordat de BLONDE.ANGEL uitsluitend violet bevat, zal deze conditioner nooit doorslaan naar een groene gloed, wat wel kan gebeuren bij shampoos die blauwpigmenten bevatten. 

Rijke extracten van olijfolie, jojoba-zaden en paranoten bevorderen herstel, elasticiteit en glans.