WANNEER GEBRUIK JE EEN HAARMASKER OF CONDITIONER?

Een conditioner is wat minder intensief en verzorgt vooral de buitenkant van het haar en sluit de haarschubben. Een haarmasker is intensiever en dringt diep in het haar naar binnen om het haar daadwerkelijk te herstellen.
Ik raad iedereen aan minimaal een conditioner te gebruiken na het wassen van je haar. Of je in plaats van een conditioner een masker moet gebruiken is afhankelijk van je haartype en -conditie.

Gezond tot licht beschadigd haar heeft na elke wasbeurt genoeg aan een conditioner. Wel adviseer ik om na elke drie wasbeurten alsnog een masker te gebruiken om je haar extra te verzorgen en zo schade te voorkomen.

Zwaarder beschadigd en uitgeput haar (denk aan schade door zon, warmtetools en chemische behandeling) moet na elke wasbeurt behandeld worden met een masker.

Extra tip:
Was je haar twee keer voordat je een conditioner of haarmasker gebruikt. Je haarschubben staan dan goed open zodat de vitamines van de conditioner of haarmasker beter worden opgenomen.

KEVIN MURPHY YOUNG.AGAIN.MASQUE

KEVIN MURPHY YOUNG.AGAIN.MASQUE is een diep herstellend masker dat de glans en veerkracht herstelt van beschadigd, droog of broos haar. Het masker gaat net als de rest van de YOUNG.AGAIN-lijn natuurlijke en chemische veroudering van het haar tegen. Met onder andere extracten van lotus-, en immortellebloem voedt YOUNG.AGAIN.MASQUE diep en intens, wat verouderd haar hard nodig heeft.